Sessie 1 - Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken

Op dinsdag 13 september start de eerste masterclass onder leiding van Jan Bloem. De titel van deze masterclass luidt “Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken“. In deze sessie wordt je  meegenomen in het richten, ramen en realiseren van het (project)portfolio en op het implementeren van deze aspecten in verschillende fasen van volwassenheid van een organisatie. Hierbij maken we verbinding met de deelnemende organisaties waar tevens de rode draad voor de masterclass door wordt bepaald.

Jan Bloem, verbonden aan PPMpro en Improven, is senior consultant en coach in het vakgebied Project Portfolio Management. Jan ondersteunt verschillende organisaties bij het verbeteren van de (project) portfoliobesturing. Hij doceert sinds 2014 in de Leergang PPM via PPMpro. Jan is sinds 2004 organisator van het PPM Jaarcongres en heeft met verschillende publicaties aan de ontwikkeling van het vakgebied bijgedragen. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de aanpak PPM FLOW!

Deze masterclass maakt deel uit van zes masterclasses die van september t/m november 2022 plaatsvinden. Binnen iedere masterclass wordt een leertraject geboden om je beter in staat te stellen je rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Iedere class wordt verzorgd door Practice Leaders die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management. 

Mis deze unieke masterclass niet en registreer je vandaag nog! 

OVERZICHT NIEUWS