6 Redenen om erbij te zijn

Op dinsdag 5 april 2022 gaat de Masterclass Strategisch PPM van start bij Jaarbeurs MeetUp te Utrecht. Deze masterclass is voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.

6 Redenen om bij de Masterclass Strategisch PPM te zijn:

  • Visie – We gaan van doelen en strategie naar realisatie en weer terug. Het is top-down én bottom-up. Het gaat over het Waarom, het Wat en het Hoe.
  • Inzichten – Je wordt meegenomen in nieuwste ontwikkelingen in PPM, om steeds de juiste initiatieven te kiezen en te realiseren, die de organisatie helpen haar strategie waar te maken.
  • Practice Leaders – Leer van de Practice Leaders, die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management.
  • Toepasbaar – Onderdelen uit zowel bestaande als nieuwe theorieën worden toegelicht aan de hand van best practices en cases.
  • Dialoog – Ga in gesprek met managers die elders met soortgelijke vraagstukken bezig zijn.
  • Kennis – Leer van de Practice Leaders en mede-deelnemers en gebruik de opgedane kennis binnen je eigen organisatie.

Meld je nu aan voor Masterclass Strategisch PPM. Je betaalt €2.950,- excl. BTW. Voor iedere 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie zijn er verschillende kortings acties!

OVERZICHT NIEUWS