Bas te Wierik - De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes

Op dinsdag 10 mei vindt de 3e sessie plaats van de Masterclass Strategisch PPM. In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

De derde sessie zal verzorgd worden door Bas te Wierik, Zelfstandig consultant op het gebied van Strategy Execution, Business Development en Transformation Management, voormalig Associate Partner bij Been Management Consulting, waar Bas dieper in gaat op ‘De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes’.

De traditionele rol van de portfoliomanager is aan verandering onderheving maar de kern van het takenpakket blijft overeind: verbinding leggen tussen de strategische richting enerzijds, en het totale pakket aan veranderinitiatieven anderzijds. In deze sessie gaan we in op de ‘harde’ en ‘zachte’ vaardigheden van de portfoliomanager en gaan we aan de slag met het creeëren van focus & keuze met behulp van De Strategiekaart. Dit hulpmiddel is erop gericht om de strategische thema’s door te vertalen naar concrete doelen en KPI’s en grip te houden op de juiste balans en richting in uw portfolio.

Bas te Wierik is zelfstandig consultant. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn strategie & business development, project portfoliomanagement en transformatie management. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in Strategie & Executie en helpt opdrachtgevers met het verbeteren van hun prestaties door ze te ondersteunen in het doorvertalen van de strategie naar concrete veranderinitiatieven en het begeleiden van de benodigde transformatieprojecten.

Registreer je nu voor de Masterclass Strategisch PPM! 

OVERZICHT NIEUWS