Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen

Hoe creëer je een oplossing om snel keuzes te maken en deze te visualiseren in een transparante roadmap. Vooral om duidelijkheid te bieden in situaties waar een overdaad aan wensen en ideeën is en waar het maken van echte keuzes wordt ontweken als gevolg van politiek en verborgen agenda’s. Hoe doe je dat, wat kom je tegen, welke oplossingen zijn er. Bijvoorbeeld via:

  • Keuzes maken met behulp van een lichtgewicht besluitvormingsproces.
  • Bepalen wat als eerste opgepakt gaat worden.
  • Maken van een portfoliomuur die werkt als transparante roadmap naar de toekomst.

Practice Leader Marjans van Benthem
De vierde sessie wordt verzorgd door Marjans van Benthem. Marjans is zelfstandig Agile Coach en Trainer en voorheen Agile Change Agent, Coach en Trainer bij Prowareness. Zij heeft vanuit haar achtergrond als politicologe een scherp oog meegekregen voor mensen, organisatieontwikkeling en dynamiek. Marjans creëert beweging door beperkende patronen in gedrag en onderliggende overtuigingen aan het licht te brengen, als middel om eigenaarschap te vergroten. Zij streeft naar duurzame verandering. Op tactisch en strategisch niveau werkt Marjans met management ter verbetering van organisatieprocessen en -structuren om te transformeren in flexibele, klantgerichte bedrijven.

Bekijk hier het volledige programma.

Masterclass Strategisch PPM
Voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.
Ook interesse in deelname? Meld je hier aan.

OVERZICHT NIEUWS