Eerste editie Masterclass Strategisch PPM

Tijdens het PPM Jaarcongres in februari werd de nieuwe Masterclass Strategisch PPM gelanceerd. Deze masterclass is voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: bestuurders, directeuren, transitiemanagers, programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners, release train engineers en managers PMO.

Tijdens de masterclass worden de deelnemers meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen in Project Portfolio Management, om steeds de juiste initiatieven te kiezen en te realiseren, die de organisatie helpen haar strategie waar te maken. In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

Practice Leaders
De masterclass wordt verzorgd door Practice Leaders, die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management. Als seniorprofessional verbonden aan een management/adviesbureau ondersteunen ze verschillende organisaties bij vraagstukken in de besturing van innovatie en verandering. In de sessies behandelen zij onderdelen uit bestaande en nieuwe theorieën en lichten zij dit toe met best practices en cases.

Bekijk hier het volledige programma.

Ook interesse in deelname aan de Masterclass Strategisch PPM?
Schrijf je in voor 15 juni a.s. en profiteer van € 250,- vroegboekkorting! Bovendien is er een korting voor meerdere personen van dezelfde organisatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS