Jan Bloem - Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken

Op dinsdag 5 april vindt de 1e sessie plaats van de Masterclass Strategisch PPM. In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

De eerste sessie zal verzorgd worden door Jan Bloem, PPMpro en Consultant Projects & Change, Improven, waar hij dieper in gaat op het ‘Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken’.

In deze sessie worden de deelnemers meegenomen in het richten, ramen en realiseren van het (project)portfolio. En op het implementeren van deze aspecten in verschillende fasen van volwassenheid van een organisatie. Daarbij maken we verbinding met de organisaties van de deelnemers. Hiermee wordt tevens de rode draad voor de masterclass neergezet.

Jan Bloem, verbonden aan PPMpro en Improven, is senior consultant en coach in het vakgebied Project Portfolio Management. Jan ondersteunt verschillende organisaties bij het verbeteren van de (project) portfoliobesturing. Hij doceert sinds 2014 in de Leergang PPM via PPMpro. Jan is sinds 2004 organisator van het PPM Jaarcongres en heeft met verschillende publicaties aan de ontwikkeling van het vakgebied bijgedragen. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de aanpak PPM FLOW!

Registreer je nu vóór 1 februari en profiteer van €250,- vroegboekkorting! Je betaalt slechts €2700,- excl. BTW. 

OVERZICHT NIEUWS