Laatste kans! Registreer je nu en maak gebruik van de aantrekkelijke vroegboekkorting

Vanaf 13 september a.s. start de Masterclass Strategisch PPM. Deze masterclass is voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders / directeuren tot programmamanagers, (project)portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers en product owners.

In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om je beter in staat te stellen je rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

𝐌𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝟏 𝐣𝐮𝐥𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐 en ontvang €250,- early bird korting per persoon! Kom je met meerdere personen vanuit dezelfde organisatie? Bekijk dan de aantrekkelijke kortingstarieven! Let op, voor deze exclusieve masterclass zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Benieuwd naar de eerdere editie? Bekijk HIER de foto’s van de geslaagde editie die in het najaar van 2021 heeft plaatsgevonden.

OVERZICHT NIEUWS