Marjans van Benthem - Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen

Op dinsdag 24 mei vindt de 4e sessie plaats van de Masterclass Strategisch PPM. In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen? Kijk hier voor het volledige programmaoverzicht. 

De vierde sessie zal verzorgd worden door Marjans van Benthem, Zelfstandig Agile Coach en Trainer, Associate van Ngenious, waar zij dieper ingaat op de besluitvorming en roadmapping binnen Agile omgevingen.

Hoe creëer je een oplossing om snel keuzes te maken en deze te visualiseren in een transparante roadmap. Vooral om duidelijkheid te bieden in situaties waar een overdaad aan wensen en ideeën is en waar het maken van echte keuzes wordt ontweken als gevolg van politiek en verborgen agenda’s. Hoe doe je dat, wat kom je tegen, welke oplossingen zijn er. Bijvoorbeeld via: Keuzes maken met behulp van een lichtgewicht besluitvormingsproces. Bepalen wat als eerste opgepakt gaat worden. Maken van een portfoliomuur die werkt als transparante roadmap naar de toekomst.

Marjans van Benthem is zelfstandig Agile Coach en Trainer en voorheen Agile Change Agent, Coach en Trainer bij Prowareness. Zij heeft vanuit haar achtergrond als politicologe een scherp oog meegekregen voor mensen, organisatieontwikkeling en dynamiek. Marjans creëert beweging door beperkende patronen in gedrag en onderliggende overtuigingen aan het licht te brengen, als middel om eigenaarschap te vergroten. Zij streeft naar duurzame verandering. Op tactisch en strategisch niveau werkt Marjans met management ter verbetering van organisatieprocessen en -structuren om te transformeren in flexibele, klantgerichte bedrijven.

Save the date: 24 mei 2022. Je betaalt € 2950 excl. BTW. Voor elke 2e en 3e persoon binnen de organisatie zijn er speciale kortingsacties. Meld je nu aan! 

OVERZICHT NIEUWS