Nieuwe startdatum Masterclass Strategisch PPM

Om de Masterclass Strategisch PPM succesvol van start te laten gaan, zijn we op zoek naar jou. Ben jij de persoon die een leiding- en richtinggevende rol heeft binnen de organisatie, graag wordt meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom Project Portfolio Management (PPM) en samen met de andere deelnemers de dialoog en interactie aan wilt gaan?

Meld je dan nu aan voor de Masterclass Strategisch PPM die op 1 november van start gaat in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De Masterclass bestaat uit een reeks van zes bijeenkomsten, waar eenieder leert hoe als stuurman/ – vrouw beslissingen te nemen over ingrijpende veranderingen en hierin de juiste keuzes te maken om successen binnen de organisatie te behalen.

Iedere Masterclass staat onder leiding van een Practice Leader die in Nederland een naam heeft opgebouwd in het vakgebied van Project Portfolio Management. De inhoudelijke programmering van de masterclass berust bij Jan Bloem, directeur PPMpro en Consultant Projects & Change, Improven.

Bezoek de website voor meer informatie! Direct aanmelden? Klik hier.

OVERZICHT NIEUWS