Aanmelden

De Masterclass Strategisch PPM die gepland stond in november / december 2022 is geannuleerd. Wij gaan de komende tijd bekijken of de masterclass aankomend jaar op de congresagenda komt en zo ja, in welke vorm. Houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie omtrent deze masterclass. 

De deelnameprijs bedraagt € 2.950,- excl. BTW.
Voor elke 2e en 3e persoon binnen de organisatie zijn er speciale kortingsacties.

Deelnameprijzen zijn als volgt:

  • Ik schrijf mezelf in voor het reguliere tarief en betaal € 2.950,- excl. BTW.
  • Ik schrijf mezelf in voor de Masterclass Strategisch PPM en ben 2e persoon van dezelfde organisatie (tijdens dezelfde masterclass) en betaal € 2.700 ,- excl. BTW
  • Ik schrijf mezelf in voor de Masterclass Strategisch PPM en ben 3e persoon van dezelfde organisatie (tijdens dezelfde masterclass) en betaal € 2.450 ,- excl. BTW

Wij verzoeken u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wilt u met meer personen vanuit uw organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

Na uw digitale inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email. Heeft u binnen 24 uur niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.