Sessie 1 - Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken

Op dinsdag 14 september gaat de eerste dag van de Masterclass Strategisch PPM bij Jaarbeurs MeetUp van start. Jan Bloem, Directeur, PPMpro en Consultant Projects & Change, Improven, zal deze eerste sessie ‘Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken’ verzorgen.

In deze sessie worden de deelnemers meegenomen in het richten, ramen en realiseren van het (project)portfolio. En op het implementeren van deze aspecten in verschillende fasen van volwassenheid van een organisatie. Daarbij maken we verbinding met de organisaties van de deelnemers. Hiermee wordt tevens de rode draad voor de masterclass neergezet.

Jan Bloem, verbonden aan PPMpro en Improven, is senior consultant en coach in het vakgebied Project Portfolio Management. Jan ondersteunt verschillende organisaties bij het verbeteren van de (project) portfoliobesturing. Hij doceert sinds 2014 in de Leergang PPM via PPMpro. Jan is sinds 2004 organisator van het PPM Jaarcongres en heeft met verschillende publicaties aan de ontwikkeling van het vakgebied bijgedragen. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de aanpak PPM FLOW!

Meld je nu hier aan voor de Masterclass Strategisch PPM

OVERZICHT NIEUWS