Sessie 2 - Strategisch Portfolio Framework® voor overzicht en focus en succes

Op dinsdag 28 september gaat de tweede dag van de Masterclass Strategisch PPM bij Jaarbeurs MeetUp van start. Dr. Ir. Linda Kester, Founding Partner JigsEye, zal deze tweede sessie ‘Strategisch Portfolio Framework® voor overzicht en focus en succes’ verzorgen.

Linda Kester, verbonden aan JigsEye, is wetenschappelijk expert in strategisch portfolio management en grondlegger van de portfolio methodiek. JigsEye richt zich als bureau op het versnellen van de strategie-executie van organisaties. Met een aanpak die organisaties overzicht en focus geeft en daarmee zorgt voor de helderheid die nodig is om vaart te kunnen maken.

De sleutel tot het effectief implementeren van de strategie ligt niet in het implementeren van nóg meer programma’s, projecten en initiatieven, maar in het bieden van overzicht en focus, zodat er een wendbare organisatie wordt gevormd.

Strategisch Portfolio Framework® bestaat uit een visuele blauwdruk, een ‘foto’, waarmee in één oogopslag duidelijk wordt wat de strategische transitie behelst en hoe dit relateert aan een veranderende markt omgeving. Het vormt de basis waarmee de organisatie direct ziet:

  • Welke activiteiten (niet) bijdragen aan de strategische transitie en een (veranderende) klantbehoefte.
  • Waar je je focus moet leggen om te kunnen versnellen in de executie van de strategie.
  • Wat je moet doen om je voor te bereiden op een (snel) veranderende toekomst.

Meld je nu hier aan voor de Masterclass Strategisch PPM

OVERZICHT NIEUWS