Sessie 3 - De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes

Op dinsdag 11 oktober start de derde masterclass onder leiding van Bas te Wierik. De titel van deze masterclass luidt “De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes“. De traditionele rol van de portfoliomanager is aan verandering onderheving maar de kern van het takenpakket blijft overeind: verbinding leggen tussen de strategische richting enerzijds, en het totale pakket aan veranderinitiatieven anderzijds.

In deze derde sessie wordt er ingegaan op de ‘harde’ en ‘zachte’ vaardigheden van de portfoliomanager en gaan we aan de slag met het creeëren van focus & keuze met behulp van De Strategiekaart. Dit hulpmiddel is erop gericht om de strategische thema’s door te vertalen naar concrete doelen en KPI’s en grip te houden op de juiste balans en richting in uw portfolio.

Bas te Wierik is zelfstandig consultant. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn strategie & business development, project portfoliomanagement en transformatie management. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in Strategie & Executie en helpt opdrachtgevers met het verbeteren van hun prestaties door ze te ondersteunen in het doorvertalen van de strategie naar concrete veranderinitiatieven en het begeleiden van de benodigde transformatieprojecten.

Deze masterclass maakt deel uit van zes masterclasses die van september t/m november 2022 plaatsvinden. Binnen iedere masterclass wordt een leertraject geboden om je beter in staat te stellen je rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Iedere class wordt verzorgd door Practice Leaders die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management. 

Mis deze unieke masterclass niet en registreer je vandaag nog! 

OVERZICHT NIEUWS