Sessie 4 - Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen

Op dinsdag 4 november start de vierde masterclass onder leiding van Marjans van Benthem. De titel van deze masterclass luidt “Sessie 4 – Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen“. Hoe creëer je een oplossing om snel keuzes te maken en deze te visualiseren in een transparante roadmap. Vooral om duidelijkheid te bieden in situaties waar een overdaad aan wensen en ideeën is en waar het maken van echte keuzes wordt ontweken als gevolg van politiek en verborgen agenda’s.

Hoe doe je dat, wat kom je tegen, welke oplossingen zijn er. Bijvoorbeeld via:

  • Keuzes maken met behulp van een lichtgewicht besluitvormingsproces.
  • Bepalen wat als eerste opgepakt gaat worden.
  • Maken van een portfoliomuur die werkt als transparante roadmap naar de toekomst

Marjans van Benthem is zelfstandig Agile Coach en Trainer en voorheen Agile Change Agent, Coach en Trainer bij Prowareness. Zij heeft vanuit haar achtergrond als politicologe een scherp oog meegekregen voor mensen, organisatieontwikkeling en dynamiek. Marjans creëert beweging door beperkende patronen in gedrag en onderliggende overtuigingen aan het licht te brengen, als middel om eigenaarschap te vergroten. Zij streeft naar duurzame verandering. Op tactisch en strategisch niveau werkt Marjans met management ter verbetering van organisatieprocessen en -structuren om te transformeren in flexibele, klantgerichte bedrijven.

Deze masterclass maakt deel uit van zes masterclasses die van september t/m november 2022 plaatsvinden. Binnen iedere masterclass wordt een leertraject geboden om je beter in staat te stellen je rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Iedere class wordt verzorgd door Practice Leaders die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management. 

Mis deze unieke masterclass niet en registreer je vandaag nog! 

OVERZICHT NIEUWS