Sessie 4 - Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen

Op dinsdag 26 oktober start de vierde dag van de Masterclass Strategisch PPM bij Jaarbeurs MeetUp. Marjans van Benthem, Zelfstandig Agile Coach en Trainer, voorheen Agile Change Agent, Coach en Trainer bij Prowareness, zal deze vierde sessie ‘Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen’ verzorgen.

Marjans van Benthem is zelfstandig Agile Coach en Trainer en voorheen Agile Change Agent, Coach en Trainer bij Prowareness. Zij heeft vanuit haar achtergrond als politicologe een scherp oog meegekregen voor mensen, organisatieontwikkeling en dynamiek. Marjans creëert beweging door beperkende patronen in gedrag en onderliggende overtuigingen aan het licht te brengen, als middel om eigenaarschap te vergroten. Zij streeft naar duurzame verandering. Op tactisch en strategisch niveau werkt Marjans met management ter verbetering van organisatieprocessen en -structuren om te transformeren in flexibele, klantgerichte bedrijven.

Hoe creëer je een oplossing om snel keuzes te maken en deze te visualiseren in een transparante roadmap. Vooral om duidelijkheid te bieden in situaties waar een overdaad aan wensen en ideeën is en waar het maken van echte keuzes wordt ontweken als gevolg van politiek en verborgen agenda’s. Hoe doe je dat, wat kom je tegen, welke oplossingen zijn er. Bijvoorbeeld via:

  • Keuzes maken met behulp van een lichtgewicht besluitvormingsproces.
  • Bepalen wat als eerste opgepakt gaat worden.
  • Maken van een portfoliomuur die werkt als transparante roadmap naar de toekomst.

Meld je nu aan voor de Masterclass Strategisch PPM

OVERZICHT NIEUWS