Sessie 5 - Innovatie portfoliomanagement en de drie horizonnen van innovatie

Op dinsdag 15 november start de vijfde masterclass onder leiding van Joyce Oomen. De titel van deze masterclass luidt “Innovatie portfoliomanagement en de drie horizonnen van innovatie”
In deze masterclass gaan de deelnemers aan de slag om het projectportfolio voor een fictief bedrijf te optimaliseren. Hierbij passen de deelnemers gedurende de game stapsgewijs een aantal belangrijke principes van innovatie portfoliomanagement toe. Verder leert men dat het type innovatie bepaalt welk soort ontwikkelingsproces toegepast zou moeten worden waarna de link naar de eigen organisatie wordt gelegd.

Joyce Oomen, verbonden aan Pimcy, is een innovatie consultant en facilitator met ruime kennis en ervaring op het gebied van servicedesign, innovatiemanagement en portfoliomanagement. Pimcy Innovatie & Portfoliomanagement is een netwerkorganisatie en helpt organisaties om innovatie of verbetering in dienst, product of business model op een betere manier te organiseren en in te bedden in de organisatie. Resultaat is tevreden klanten, een versnelling van innovatie, een vergroot innovatief vermogen en gemotiveerde medewerkers. Pimcy gebruikt hiervoor tools en technieken voortkomend uit Service Design, Lean Startup, Innovatiemanagement, Changemanagement en Portfolio Management.

Deze masterclass maakt deel uit van zes masterclasses die van september t/m november 2022 plaatsvinden. Binnen iedere masterclass wordt een leertraject geboden om je beter in staat te stellen je rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Iedere class wordt verzorgd door Practice Leaders die ieder in Nederland een naam hebben opgebouwd binnen het vakgebied van Project Portfolio Management. 

Mis deze unieke masterclass niet en registreer je vandaag nog! 

OVERZICHT NIEUWS