De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes

De traditionele rol van de portfoliomanager is aan verandering onderheving maar de kern van het takenpakket blijft overeind: verbinding leggen tussen de strategische richting enerzijds, en het totale pakket aan veranderinitiatieven anderzijds.

In de derde sessie gaan we in op de ‘harde’ en ‘zachte’ vaardigheden van de portfoliomanager en gaan we aan de slag met het creeëren van focus & keuze met behulp van De Strategiekaart. Dit hulpmiddel is erop gericht om de strategische thema’s door te vertalen naar concrete doelen en KPI’s en grip te houden op de juiste balans en richting in uw portfolio.

Practice Leader Bas te Wierik
Bas te Wierik is zelfstandig consultant. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn strategie & business development, project portfoliomanagement en transformatie management. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in Strategie & Executie en helpt opdrachtgevers met het verbeteren van hun prestaties door ze te ondersteunen in het doorvertalen van de strategie naar concrete veranderinitiatieven en het begeleiden van de benodigde transformatieprojecten.

Bekijk hier het volledige programma.

Masterclass Strategisch PPM
Voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.
Ook interesse in deelname? Meld je hier aan.

OVERZICHT NIEUWS