Terugblik 1e en start 2e editie Masterclass Strategisch PPM

Op 23 november j.l. werd de eerste editie van Masterclass Strategisch PPM afgesloten. Bij Jaarbeurs Meetup in Utrecht kwamen de cursisten bij elkaar voor de laatste sessie in een reeks van zes. Na afloop namen zij trots hun certificaat in ontvangst! PPMpro en CKC Seminars willen alle cursisten en Practice Leaders hartelijk danken voor hun deelname en bijdrage aan de masterclass. Bekijk hier een korte impressie.

Tweede editie Masterclass Strategisch PPM
Op dinsdag 5 april start de 2e editie van de Masterclass Strategisch PPM. De Masterclass Strategisch PPM is voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.

In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen? Bekijk hier het volledige programma.

Registreer voor 1 februari a.s. en profiteer van € 250,- vroegboekkorting! Kom je met meerdere deelnemers vanuit dezelfde organisatie? Bekijk dan de aantrekkelijke kortingsacties!

OVERZICHT NIEUWS