Wat leer je tijdens de Masterclass Strategisch PPM?

Op dinsdag 13 september 2022 gaat de Masterclass Strategisch PPM van start bij Jaarbeurs MeetUp te Utrecht. Deze masterclass is voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.

Tijdens de Masterclass Strategisch PPM worden de deelnemers in zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen in Project Portfolio Management (PPM), om steeds de juiste initiatieven te kiezen en te realiseren, die de organisatie helpen haar strategie waar te maken.

Er wordt een leertraject geboden om eenieder beter in staat te stellen zijn/haar rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen?

Na de Masterclass Strategisch PPM ben je beter in staat om:

  • De strategie van een organisatie te helpen vertalen naar een portfolio van initiatieven
  • Binnen jouw organisatie handen en voeten te geven aan vernieuwing en transitie
  • Mensen in je organisatie mee te krijgen om transitie op de kaart te zetten
  • Verschillende typen projectportfolio’s in te richten en te optimaliseren
  • Je netwerk uit te breiden met managers die met een soortgelijke vraagstukken bezig zijn

Meld je nu aan voor Masterclass Strategisch PPM. Voor iedere 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie zijn er verschillende kortingsacties!

OVERZICHT NIEUWS